Onze specialiteiten

 

Speculaas

Binnen Volendam en omstreken staat onze bakkerij bekend om de heerlijke speculaas. Het geheime recept is zo’n 40 jaar geleden overgenomen van bakkerij ‘Kleine Klaassie’, toen deze zijn deuren sloot.    

Vanwege de populariteit van dit product verkopen wij de speculaas het hele jaar door, in meerdere varianten. De speculaaspop en de kleine speculaasjes; maar ook het populaire zachte speculaas brok. Ongekend lekker!

    

 

Dubbeldekkers/tompoucen

De dubbeldekker is een luxe versie van de tompouce. Er is slagroom toegevoegd aan de basis van de tompouce om dit gebak nóg smakelijker te maken. Met de krokant gebakken korst, zelf gekookte pudding en onze heerlijke slagroom is dit voor velen een favoriet. Inmiddels zijn hierdoor ook het tompouce-stukje en de tompouce taarten enorm populair! Een echte aanrader!

    

 

Chocolade met geroosterde amandelen

Hoewel al onze eigen gemaakte chocolade heerlijk is; is de chocolade met geroosterde amandelen zeker het populairst. Dagelijks worden de amandelen geroosterd en in de chocolade gegoten. Wie ze eens geproefd heeft, komt hier gegarandeerd voor terug.

Chocoladetruffels met slagroom en advocaat

Voor de echte liefhebbers hebben wij onze slagroom-advocaattruffels. De inhoud van de melk of pure chocoladevorm wordt voor de helft gevuld met advocaat en voor de andere helft gevuld met slagroom. Smullen!

Ragoutbakjes

Een ander groot succes zijn de ‘Ragoutbakjes’. De krokante bakjes van bladerdeeg zijn ideaal om te vullen met bijv. ragout, tapenade, slaatje of carpaccio. De bakjes worden tevens via de meeste slagerijen en snackbars binnen Volendam verkocht.